RETOURNEREN - RUILEN

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, heeft u de mogelijkheid om een retour aan te melden. Volg daarvoor onderstaande stappen.

Log in op uw account en ga naar de bestelling die u wilt retourneren. Lees aandachtig de instructies voor het retourneren door. Na ontvangst van uw retouraanvraag zullen wij deze beoordelen.

Heeft u bij het bestellen geen account aangemaakt, dan kunt u hier het retourformulier en de instructies voor het retourneren downloaden.

Nadat wij u hebben bericht dat u uw bestelling kunt terugsturen dient u deze binnen 14 dagen terug te sturen naar ons. U dient hierbij zelf de retourkosten te betalen. Zodra wij het product hebben ontvangen, sturen we het gewenste product kosteloos naar u toe, mits voldaan is aan onze voorwaarden voor het retour sturen van producten.

Houdt u er rekening mee dat we, vanwege mogelijke gezondheidsrisico's en hygiëne, alleen producten retour nemen waarvan de verzegeling van de verpakking nog intact is.

Bij een bestelling van een Body Water, Body Cream of Body Lotion, wordt altijd een sample bijgevoegd om eerst het product uit te proberen. Zodra u de zak met daarin uw bestelde product is geopend gaat u akkoord met uw aankoop en vervalt het herroepingsrecht en kunt u het product niet retour sturen.

Wij behouden ons het recht voor om producten waarvan de verzegeling is verbroken, op uw kosten aan u terug te sturen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Samples Set kunnen niet worden geretourneerd.

Met uitzondering van defecte goederen dekken wij niet de kosten voor het retourneren van een product naar ons.

We raden aan het product via een aangetekende bezorgmethode te verzenden zodat u het altijd kunt volgen. Wij zijn niet aansprakelijk voor geretourneerde producten die nooit ons magazijn bereiken of beschadigd zijn tijdens hun retour.

Bevat uw pakket een Body Water? U dient er dan voor te zorgen dat het pakket voorzien is van een LQ (Limited Quantities) sticker om aan te geven dat het pakket gevaarlijke stoffen (alcohol*) bevat. Ontbreekt deze sticker dan kunt u door de vervoerder aansprakelijk worden gesteld voor het verzenden van gevaarlijke stoffen die niet conform de geldende wet- en regelgeving zijn verpakt. 

Samples Sets kunnen niet worden geretourneerd.

* in de ingredientenlijst, die u achterop het product vindt, kunt u zien of een product alcohol bevat. Dit staat aangegeven als ALCOHOL DENAT.

Zodra we het geretourneerde product in ons magazijn hebben ontvangen, wordt er een controle uitgevoerd op basis van de reden vermeld op de retourbon. Na goedkeuring sturen we u een bevestigingsmail en ontvangt u het aankoopbedrag terug.

De terugbetaling wordt automatisch verwerkt via de betaalmethode die u hebt gebruikt bij het plaatsen van uw oorspronkelijke bestelling. Dit proces kan tot maximaal 10 werkdagen duren, afhankelijk van de uitgever van uw betaalmethode.

Houdt u er rekening mee dat we, vanwege mogelijke gezondheidsrisico's en hygiëne, alleen producten retour nemen waarvan de verzegeling van de verpakking nog intact is.

Wij behouden ons het recht voor om producten waarvan de verzegeling is verbroken, op uw kosten aan u terug te sturen.

Terugbetalingen kunnen tot 10 werkdagen duren. Nadat we de terugbetaling hebben goedgekeurd verloopt de uitbetaling via uw individuele betalingsverstrekker. Vanaf dat moment hebben wij geen controle meer over de terugbetaling. Na 10 werkdagen nog steeds niets ontvangen? Neem dan contact met ons en wij helpen u graag verder.

Als u een defect product heeft ontvangen vragen we u om direct contact met ons op te nemen. Houd deze gegevens bij de hand:

  • het bestelnummer
  • de naam van het defecte product
  • beschrijving van het defect

Defecte producten vervangen wij na onze goedkeuring kosteloos.

Let op! Bij een bestelling van een Body Water, Body Cream of Body Lotion, wordt altijd een sample bijgevoegd om eerst het product uit te proberen. Zodra u de zak met daarin uw bestelde product is geopend gaat u akkoord met uw aankoop en vervalt het herroepingsrecht en kunt u het product niet retour sturen.